{ "title": "Anason Aroması", "image": "https://www.aroma.gen.tr/images/anason-aromasi.jpg", "date": "20.01.2024 10:14:40", "author": "ismail veske", "article": [ { "article": "
Anason Aroması, özellikleri, anason aroması kullanılan gıdalara zengin ve doğal olan bir tat verir. Suyun yoğun bulunduğu yerlerde çözünen sıvı doğal olan baharat aromasıdır. Anason aroması kullanım yerleri ise anason aromaları genel olarak baharatlı olan gıdaların hepsinde kullanılabilir. Örnek olarak, sos, salça, ketçap, cips, kuru yemiş, sucuk, salam, sosis, salata, köfte, şalgam gibi ürünlerde kullanılır. Bu tadı ve kokuyu almak istenilen bütün gıdalarda kullanılabilir.

Dondurulmuş olan hazır gıda, et ürünleri, baharat imalatı, yemek fabrikaları, otel, restoran, organizasyon şirketleri gibi gıdanın bulunduğu bütün yerlerde kullanılmaktadır. Anason aroması kullanım miktarı ise anason aromasının kullanım miktarı ise ortalama olarak 1 kilo gram mamülün içine 1 gram ile 5 gram kadardır. Anason aromasının tedarik edilmesi ise çeşitli internet sitelerinden veya telefon sipariş hatlarından temin edilebilir.
" } ] }