Öncelikle bir paket hazır krema ve krem şantiyi 2 su bardağı süt ve iki adet kapuçinoyu karıştırıp mikser yardımı ile önce düşük devirde sonra yüksek devirde çırpıyoruz. Hazırladığımız pastanın kremasını 5 dakika buz dolabında bekletiyoruz. Bu arada biz hazır veya evde yaptığınız pandispanya kekini bir su bardağı süte karıştırdığımız bir paket kapuçino ile her iki katını ayrı ayrı ıslatıyoruz. Dolaptan çıkardığımız kremanın yarısını kekin bir katına sürüp damla çikolatayı serpiyoruz. Krema sürdüğümüz kekin üstüne diğer katıda kapatıp kalan krema ile üstünü kapatıp ıspatula ile düzeltiyoruz.
Daha sonra Bir kaşık kakaoyu pastanın üzerine tel süzgeç ile eleyerek serpiyoruz. Ardından yaprak çikolata ile pastanın kenarlarını kaplıyoruz. Fındıklı drajeler ile de üstünü süslüyoruz. Hazırladığımız pasta dolapta bir saat donduktan sonra servise edebilirsiniz. Deneyeceğinizi ve seveceğinizi düşündüğüm
kapuçino aromalı bu kolay pasta şimdiden sizlere ve sevdiklerinize afiyet olsun.