Fesleğen Aroması Tarifi ve Malzemeleri
15 Mayıs 2024

Fesleğen Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Fesleğen Aroması; Fesleğen aromasının özellikleri, fesleğen aroması kullanıldığı gıdalara zengin olan ve doğal bir tat verir. Yağın yoğun olduğu yerlerde çözünen sıvı ise doğal baharat aromasıdır. Fesleğen aroması kullanım yerleri ise doğal baharat aromaları çoğunlukla baharatlı olan gıdaların bütününde kullanılabilir. Örnek olarak, sos, salça, ketçap, cips, kuru yemiş, sucuk, salam, sosis, salata, köfte, şalgam gibi. Bu tadı ve kokuyu alınmak istenilen bütün gıdalarda kullanılabilir.

Dondurulmuş hazır olan gıdalarda, et ürünleri, baharat imalatı, yemek fabrikaları, otel, restoran, organizasyon şirketleri şeklindeki gıdanın yer aldığı bütün yerlerde kullanılmaktadır. Doğal fesleğen aroması kullanım miktarı ise doğal fesleğen aromasının kullanım miktarı ise ortalama olarak 1 kilo gram mamülün içerisine 1 gram ile 5 gram kadardır. Yani binde bir, binde beş kadardır. Doğal fesleğen aromasının tedarik edilmesi ise çeşitli internet sitelerinden ve fesleğen aroması satan yerlerden tedarik edilebilir.

Sizden Gelen Sorular / Yorumlar

İlk soruyu siz sormak istermisiniz?

Soru Sor / Yorum Yap

şifre

Çok Okunanlar

Haber Bülteni

Popüler İçerik

Ananas Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Ananas Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Hindistan Cevizi Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Hindistan Cevizi Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Dut Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Dut Aroması Tarifi ve Malzemeleri

İncir Aroması Tarifi ve Malzemeleri

İncir Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Yeşil Erik Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Yeşil Erik Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Güncel

Muz Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Muz Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Güncel

Mandalina Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Mandalina Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Güncel

Zeytin Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Zeytin Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Mentol Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Mentol Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Izgara Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Izgara Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Portakal Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Portakal Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Domates Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Domates Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Kivi Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Kivi Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Ginseng Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Ginseng Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Limon Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Limon Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Kırmızı Elma Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Kırmızı Elma Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Tarçın Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Tarçın Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Üzüm Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Üzüm Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Anason Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Anason Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Kahve Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Kahve Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Frambuaz Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Frambuaz Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Acı Biber Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Acı Biber Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Kayısı Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Kayısı Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Kalamar Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Kalamar Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Karides Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Karides Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Sarımsak Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Sarımsak Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Çikolata Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Çikolata Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Kavun Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Kavun Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Kapuçino Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Kapuçino Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Badem Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Badem Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Antep Fıstığı Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Antep Fıstığı Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Bergamot Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Bergamot Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Ketçap Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Ketçap Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Kiraz Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Kiraz Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Karpuz Aroması Tarifi ve Malzemeleri

Karpuz Aroması Tarifi ve Malzemeleri